Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar efter er så det gör ont ibland!


Distanserad

 

Vad är

alla mekaniserade

försök

till kontakt

 

mot en beröring

en kram

ett ögonkast mellan två vänner

som just förstått

 

Allt är ändå bättre

än

 

total tystnad




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-10-18 12:44



Bookmark and Share


    Elie
så sant så, fint skrivet!
2006-10-19

    Emma_med_t
Jag är glad att ha en vän som dig jag :-). Kjempe klem!
2006-10-18

  Teresia Ridell
Mm känner igen den "fysiska" ensamheten.
Väl förmedlat !
2006-10-18

  Lilla My* VIP
Mycket fin beskrivning...riktiga vänner är guld värda*
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala