Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten gråter

 

 

 

Poeten gråter

 

med ansiktet i handen:

 

"Alla förstår mig!"

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mattias Karlsson
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-10-23 01:41



Bookmark and Share


  a h de v
ja exakt, vad händer om poeten plötsligt upphör att vara missförstådd?
2006-11-01

  Agnes
*ha ha*... Keep on crying! Vilken mardröm.
2006-10-23

  Veronika Lundqvist
Brilliant! Du får nog fortsätta gråta :)
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal