Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett helat hjärta II


du är i mitt hjärta
mitt härta är i Gud

du är i Gud




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-10-24 21:42



Bookmark and Share


    Mejja
Tre små rader med ord som... som... VACKER!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP