Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

 

Ur morgondimman

 

träder en köttslig längtan 

 

Kom till mig ikväll




Bunden vers (Haiku) av Lilla_Lala
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-10-27 11:31



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Mystiskt lockande och oemotståndelig haiku! tycker Fredrik
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala