Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är de där oväntade ögonblicken då du bara är så rätt som gör det

 

Du vet att du har mig fast

du vet det va

 

att du har mig i ditt hjärta

och jag är som ett barn på tivoli

 

Vill aldrig gå hem

 

Och det som mest håller mig kvar

är det där oväntade

att du bara vet vad du ska säga

när hela jag är ett kaos

när jag tror att jag ska gå under

 

Då är du där som en livbåt

 

Utåt är jag den starka

den med tryggheten

en framtid att räkna med

den som stöttar dig

 

och det gör jag kanske också

 

men när jag faller i bitar

finns du där och plockar upp mig

och det är det som gör det




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 690 gånger
Publicerad 2006-10-27 13:08



Bookmark and Share


  Zabina
Du har underbara känslor i alla dina dikter, man känner sig delaktig på något sätt.
Det hela blir så... mysigt =)
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala