Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens öga

 

Så smärtsamt vackert

 

en överdos av färger

 

Ett höstinferno




Bunden vers (Haiku) av Lilla_Lala
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-10-27 15:40



Bookmark and Share


  Christian_H
Räcker för att den ska etsa sig fast i mitt minne. Bra.
2006-11-02

    cameron
sjutton!!va bra!!
mvh cam
2006-10-30

  Lilla My* VIP
Ett höstinferno perfekt beskrivet!!
Går ut för att titta på överdosen av
vackra färger....
2006-10-29

  aPorcupine
Oh, så vackert!
2006-10-27

  Nina V A
En överdos av färger :), mmm höstinfernot bjuder sannerligen till i sitt färgspel. Stormigt och stämningsinfinnande skrivet!
2006-10-27

    Camillaa
riktigt bra
/ C *
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala