Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt III

 

 

Försiktigt har dina ord

etsats sig fast

i hjärtat mitt.

 

Du har lyckats

förtrolla mig

och mitt

inre.

 

Försiktigt har mitt hjärta

lyckats

börja om på nytt.

 

Och med glitter

i mina ögon

så ska jag försiktigt

 

förklara min kärlek för dig.

 




Fri vers av Manal
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-10-30 01:17



Bookmark and Share


    zuher
det finns inget bättre än att vara försiktig
2006-11-01

    ej medlem längre
Vackert och sårbart, gripande och berörande, tack
2006-10-31

  * Ammi *
kärleksfullt och ömt, kärleken ska vårdas ömt ... försiktigt
2006-10-31

  KonstigaKatter
Oh, så vackert! "... så ska jag försiktigt förklara min kärlek för dig."
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal