Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodet rinna

jag gillar att se mitt blod rinna... det e väldigt bedövade men ändå rätt så skönt att göra det för det känns alltid lite bättre... folk tror att dom förstår men ingen förstår hur det är om man själv inte har gjort det eller gör det... många säger att dom förstår och massa sånt där jävla skit snack men bullshit ni fattar inte ett jävla skit om hur det är... bara för att man läser om andra som gör det så betyder det inte att man förstår hur det kan vara...




Övriga genrer av Taggen
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-10-30 20:01



Bookmark and Share


  *Camilla*
Så sannt
dom vet inte ett skit hur det är att vara deprimerad
fint skrivet
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen