Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem


När du kommer hem

underbara älskling

För det första har du varit borta alldeles för länge

men när du kommer hem

och det är bara några dagar kvar till dess

Lovar jag dig att du ska få tillbaka all den tid

som vi har varit ifrån varandra

Vi har så mycket att se fram emot

Så mycket att glädja oss åt

Ett nytt kapitel i livets bok

Du och jag

För alltid




Fri vers av Charly
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-10-31 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet!
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly