Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frustration



Ta ett beslut

gör någonting

sätt en gräns mellan tillåtet och otillåtet, krama livet ur ett smältande puderhjärta. Häng din rock, ditt mod, häng din äregirighet. Säg att du vill ha mig. Gråt tills du skrattar, skratta tills du gråter. Gör det med mig. Visa dina ärr, riv mig blodig. Visa dig för mig. Göm oss från världen, gör världen till vår.

Ge tystnaden mellan oss en chans att vila. Komma till ro.

Viska mig vild i mitt öra.




Fri vers av frostyran
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran