Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En naken själ behöver sina händer

 

 

 

Om mina ögon

speglar själen

så är det dina händer

som leder mej dit

 

Så jag kan se

hur jag skulle se ut

om du klädde av mej

inför dej

 

 

I dina ögon

speglas nya födslar

som mina händer

förlöser fram

 

Så att du kan se

hur vacker du är

när jag klär av din själ

inför min 




Fri vers av Howlit
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-11-03 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit