Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting flyger runt i luften...

 

 

 

Upplöst och spridd för vinden 

kan vi aldrig samla ihop

 

glädjen

 

Den är menad att fastna

 

På någons hud 

På någon annans läppar

I håret på en passerande

På fingertopparna på den berörande

 

Att i en smekning

en rörelse

en kyss

 

åter befrias

för att leva sitt liv

runtomkring

 

 

allting 

 

 




Fri vers av Howlit
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-11-03 07:52



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
"love is in the air..." känner alla till, tycker myyyycket bättre om "Någonting flyger runt i luften..." Glädje som fastnar! I min fantasi ser jag när det händer. Glädje som åter befrias... glädje som försvinner, glädje som smittar... glädje som når ALLA åtminstone någon gång. Viktigt att ha dina ord i minne.
2006-11-04

  Albert
:-)
tänk... glädjen som inte kan samlas ihop
men den kan fastna här och där
ett tag
vad fint beskrivet
den måste jag spara som bokmärke!
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit