Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla gosa kan bli toppad ibland. Då finns receptet för stillhet i beröringen. Hon älskar när man masserar, smeker och bara är tillsammans... tätt, tätt. Och man får ju så mycket tillbaka...



Smeksam beröring att lugna ditt sinne

 

 

Jag vidrör dej ömt

Du svarar mej alltid

Blir mjuk i min famn

vilar en stund

 

Jag smeker din hud

och känner din njutning

beröringen växer sej stark

var sekund

 

Jag känner dej leva

och andas

mitt hjärta

En spridning från handen

till hela min kropp

 

Snart vilar du tungt

uti mina armar

Trygg och med tillit

till kärlek och hopp

 

Så gränslöst kan kärleken

tillåtas spridas

om bara vi andas

i stillhet ett tag

 

Förenade i samma pulsslag

vi båda

du lilla stjärnöga

en del av mitt Jag

 




Fri vers av Howlit
Läst 746 gånger
Publicerad 2006-11-03 08:11



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Vackert så man smälter ju.....du kan verkligen skriva bra!
Önskar jag hade hälften av din talang......
Kram Yvonne
2006-11-04

  Ben Ehlmann
en väv av öma känslor. härligt!
2006-11-04

    Bodil Sandberg
Jag smälter...som smör i solsken...inför denna underbara dikt!
Ditt Stjärnöga måste vara en ljuv varelse!
2006-11-03

  Albert
fy vad vackert!!!
du är en bra mamma! känns... :-)
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit