Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till Medelhavet när jag efter 10 månader i Barcelona skulle flytta hem till Sverige igen.


Det stora blå

 

En kärlek så stark fyller mig

Ser din totala storhet

som berör mig så djupt

 

När du sluter dig runt mig

går det som en rysning

genom min kropp

 

Din styrka förbluffar mig

skrämmer mig ibland

 

Stundtals bär du på ett mörker

men hos mig

finns bara ljusa minnen

 

Med tårar i ögonen

måste jag ge mig av

kommer inte längre

kunna njuta av din närhet

 

En enorm saknad närmar sig

men inte för evigt

 

Längtar redan

tills vi ses

igen




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-11-03 22:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jättefin !
2009-04-21

    vajsa
Mycket bra,man druknar i det blå..
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala