Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonisk hunger

 

Jag mår så illa

Det är mitt eget fel

men ändå inte

 

Något har bestämt sig

för att förgöra mig

sakta men säkert

förgöra mig

och min mur av regler

 

Varför?

 

Det gick ju så bra.

 

Jag har problem

med att må bra

vet inte hur man gör

när man njuter av livet

 

Jag mår bara illa

 

Låter mig själv

förfalla

för att slippa förstå

vad som är fel

 

och demonen inuti mig

hånflinar




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-11-03 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala