Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

Behärska dig

 

Begäret suger

ger mig inget val

 

Vill jag misslyckas?

Varför?

 

För att kunna tycka synd

om mig själv

 

Krav

ger själen

anledning att revoltera

 

Jag kräver mycket

Själsrevolterna

försvagar mig

 

Mitt hårda skal

av disciplin

har krossats brutalt

i detta krig

jag för mot mig själv

 

Skärvorna avslöjar mig

 

Gode

Gud

inled

mig

inte

i

frestelse




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-11-03 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala