Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd...

 

Se mig! Hör mig!

Ge mig din uppmärksamhet!

 

Känn mig! Rör mig!

Ge mig din närhet!

 

Vill inte längre vara ensam

 

Om ensam är stark

finns här ingen svaghet

men det känns inte rätt

 

Jag är svag

och rädd

 

Rädd för att den styrka

jag sett i dina ögon

aldrig kommer värna om mig

 

Rädd för att den kärlek

jag har inom mig

aldrig kommer få vila hos dig

 

Här är jag

det här är jag

men vem är jag

med dig

 

Kanske samma

men med en annan styrka

och en annan rädsla

 

Rädslan att förlora

den som gjort mig stark

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 695 gånger
Publicerad 2006-11-03 22:48



Bookmark and Share


  Zabina
Det är en stark känsla, du förmedlar den otroligt bra och man känner igen sig otroligt mycket.
Vackert.
2006-11-05

  Christian_H
Stark och betydelsefull. Du skriver på ett tydligt och behärskat sätt vilket gör mig mer intresserad av dina alster.
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala