Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken mardrömsnatt. Jag ska ha en kvinna till att göra min flyttstädning i nästa vecka. Jag litade på henne. Hade fått rekommandationer, så jag gav henne min husnyckel utan vidare. Detta resulterade i en sömnlös natt med en massa obehagliga tankar...


Nervvrak mitt i natten

Satte mig upp sängen
Andas
Du måste andas
Magen knöt sig
Det gjorde ont
Steg upp ur sängen
Andas
Du måste ta djupa andetag
Svimfärdig
Kroppen kunde inte bära mig
Hoppade tillbaka i sängen
Tankar
Virvlandes
Rädsla
Tänk om dom kommer in mitt i natten
Våldtar
Stjäler
Andas
Åh det är mitt eget fel
Går upp ur sängen igen
Gömmer bilnycklar
Gömmer dyra ägodelar
Lugn
Var nu lugn
Det kommer inte att hända
Hon ska bara städa ditt hem
Hon tänker inte utsätta dig för fara
Panik
Timmarna går
Snart är det dags att stiga upp
SHIT
Jag har ju inte sovit
PANIK
Andas
Djupa andetag
NERVVRAK




Fri vers av Charly
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-11-04 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly