Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi får fint besök utan att vi vet det.


Tidigt regn

Jag vaknade av älvornas smådansande steg på fönsterbrädan. Men, var fanns dem?

Kvar fannns bara deras våta fotavtryck.




Fri vers av Jee Dee
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-05 09:36



Bookmark and Share


    Camillaa
Gillar den här, sprider som en drömsk känsla..
mm, mycket bra =)
/ C *
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee