Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And(e)lös

 

 

 

***************************

 

Det där...

 

 

Det var luften som just gick ur henne

 

för att syresätta... Dom

 

och ge Dom mera kraft

Djupare andetag

medan hennes blir allt ytligare

i det snart förskrumpna bröstet 

 

 

Snart har hon glömt bort

hur man häver det

Hur man framhäver

sej själv 

 

 

Hennes armbågar är avbrutna av den

stora framåtskridande massan

Hennes knän blöder av

allt för lång krypsträcka

 

 

Hon har tjänat ut

och är numera bara en

man passerar

 

 

Hon har blivit den där

irriterande gråa fläcken i ögat

som flyter förbi ibland

 

 

När man fokuserar

glider den undan

 

 

Hon

som ville allting så väl

Gav av sej själv i allt

för stora portioner

 

och närde De hungrande

tills De blev mätta och stinna

oförmögna att

själva röra på sej

 

 

Hon

gav dom av sin luft och sin sfär

för att lyfta dom

till ett högre medvetande 

 

 

Nu

plågas hon i

ensamhet

medvetenhet

osjälviskhet

 

I salighet 

 

av att ha utplånat sej själv

i hopp om

en bättre värld

hon aldrig får se 

 

 

 

***************************

 

 

Tänk på henne när du andas in 

 

 

 

 




Fri vers av Howlit
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-11-05 17:18



Bookmark and Share


  Agnes
**********************************************************

HERRE'GU MÄNNISKA som du skriver! Det är här ruggigt, ruskigt, ömsint och grymt på samma gång. Dramatik och andlös tomhet ien omöjlig förening. HUR I HELA FRIDEN BÄR DU DIG ÅT???? Sluta aaaaldrig skriva!

***********************************************************
2006-11-11

    ej medlem längre
det här är en riktigt bra
text! vissa scener är
galet laddade..
jag skulle dock klippa
ner den, dela upp
den på fler texter än
som en lång

wow!
2006-11-06

  Eline.P
Så sorgligt om utplånande. En kvinnlig Messias!?
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit