Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnatt

Månen lyser så klart i natt

Vad händer?

Jag tror faktiskt

jag fått fnatt

Håret det gror

och känslorna gungar

Öronen växer

hela huvudet rungar

Månen lyser så klart i natt

vad händer?

Jag tror faktiskt

jag fått fnatt......




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-11-06 19:11



Bookmark and Share


    Erika H
det finns en känsla av glädje här
kanske titeln som sätter texten direkt
jag gillar den
härligt språk, snygga tankar
fnatt... låt det komma!
erika
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***