Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vad säger man, lite kärlek igen.


Het




Du gör mig het,

ja så het som om vi älskade vid kanten

av en glödande vulkan,

som när som helst får ett utbrott.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 14:33



Bookmark and Share


  aol
VILKEN ENORM KÄNSLA




EN STOR JULA KRAM TILL DIG FRÅN MITT HJÄRTA
2007-12-23

    sunnanvind
Härligt om kärlekshetta!
2007-03-29

  Azerola
ja jag kan känna hur det glöder.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP