Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Försvunna tårar

Mina tårkanaler fungerar inte längre

dom har blivit till öknar

efter gångna tiders forsande nerför kind.

 

Jag vill ha tillbaka alla mina fallna tårar

från forna dagar, då kan jag 

bada och renas och fukta mina ögon igen

Som varit som sandpapper.

 

I det åttonde havet

Mina tårars hemvist

Sorgens hav. 




Fri vers (Prosapoesi) av Lasseman VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-30 21:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Allt har sin tid och det är nog som du skriver att tårarna renar...hoppas att du hittar dina igen, de behövs...
2023-07-16

  lodjuret/seglare VIP
Vissa art-igheter verkar med åren bli just svunna färdigheter. Som att vara för gammal för att 'göra', det som behöver bli gjort. Till och med material som plast, sten, trä eller metall åldras och blir ruinerat.
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP