Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ahh naturen, den skall vi tacka för.


Munspel


Sitter där i gläntan i skogen på min stubbe, där jag alltid suttit och låtit solens strålar bryta igenom trädtopparna för att nå fram till mig och värma min själ, då jag i mitt välbefinnande plockar fram mitt munspel ur min bröstficka, som jag alltid har med mig så jag kan skänka skogen min melodi och få djuren att lyssna på min sång.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 14:39



Bookmark and Share


  Azerola
åh den platsen får en sprida ljuv musik och bara ha en en egen glänta är så rogivande. Underbar helt enkelt Lasse.
2007-03-12

  Madjori
Härligt målande text, låter så fint så jag tror att mitt munspel också ska få följa med mig vad jag går.
2006-11-09

  Vacant
Vad härligt! jag älskar den där gläntan i skogen ( den så många drömmer om )
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP