Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zanna

denna text är tillängnad dig Zanna gumman...

fan vad jag hatar alla som verkligen vill skilja oss åt... du måste vara stark o fixa det här jag kommer tillbaka det gör ont i mig när jag vet att du inte finns hos mig... jag älskar dig gumman.. vi ska klara av det här jag kommer tillbaka det är vi två mot resten av världen om det nu behövs.. INGEN ska någonsin få skilja oss åt igen... du måste vara stark nog att vänta på mig.. just nu kan jag inget mer göra än att prata i telefon med dig.. jag gör så gott jag kan... Zanna min älskade lillsyrra vad ska jag göra utan dig? jag saknar dig men vi kommer att träffas snart igen...




Övriga genrer av Taggen
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-11-08 18:18



Bookmark and Share


  heavymetalunge
de gör ont att inte kunna va där och gå igenom de som du går igenom..
Vi har ju inte varit ifrån varandra mer än en helg typ
Och sen slits vi ifrån varandra jätte länge utan att ens få säga hej då..
Men både du och jag måste va starka och se till att vi får ses igen!..
Älskar dig...
Lillsyrran
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen