Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny text till viss nationalsång




Vänskapssång

Melodi: "Vårt land, vårt land"


O, Finland, käre lillebror!
Du haver blivit stor:
du slutat lära ut vårt svenska språk
du scenen intar nu med Lordis "bråk"
du kastat ut din Finska Mark
och blivit stor och stark!

Men glöm ej bort vår vänskapspakt
din växtvärk är rätt svår
du kan behöva denna bundsförvant
betänk att detta är ju ganska sant...
Jag haver inget annat sagt
än "Finlands sak är vår!"




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 745 gånger
Publicerad 2006-11-08 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP