Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag känner mig som en medmänniska och människokännare.


Människokännare




Människokännare

Tänk vad olika ansikten kan förtälja mycket
och visa på saker om en människas tillstånd

det är bara att läsa utantill
med känsla förståelse och en gnutta ömhet

på så vis kan man hjälpa och känna förståelse
för alla människor

vare sig...

religion
hudfärg
ålder
man eller kvinna
tjock eller smal
lång eller kort
dum eller smart
ung eller gammal

det spelar ju ingen roll...l

kan du tolka spåren uttrycken och fårorna
likt en öppen bok ifrån en persons innre
som ger spår och utryck i ansiktet
och ta emot och vara öppen i din själ och hjärta

då vet du!...

att du kan vara en bra
medmänniska

till den som verkligen behöver det

Alla behöver vi

harmoni välbefinnande

och kärlek.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-09 04:59



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Varmt ordat om medmänsklighet!
2017-09-18

    J. Herward
den här texten lättar på mitt humör idag:)
2009-09-10

  aol
du har så rätt lasseman någonstans inom oss är vi alla lika
kram på dej
2008-02-19

  Azerola
men då känner jag dig nog rätt: för det bevisar du hela tiden. Du kan känna dig stolt! Kram!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP