Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker om att skriva om kärlek.


Språk

 

 

Det finns ett språk

som är det enda språket

som förstås

 

av alla folkslag

världen runt

och inte har några gränser

 

det är

kärlekens

och

erotikens språk.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-11-09 05:15



Bookmark and Share


  Azerola
Åhh....ja ett vackert språk som skall varsamt tas hand om....som som denna. bokmärkes. Kram!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP