Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialekt.

Kärlekens språk

 

har den finaste dialekt.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-09 05:18



Bookmark and Share


  aol
så är det lasseman
2007-07-08

  Azerola
ja och det kan vara såå vackert att det gör ont;)
2007-03-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sant:)
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP