Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le

Ge ett leende åt världen

så skall du få ett  hjärtligt

skratt tillbaka.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-11-09 05:21



Bookmark and Share


  Azerola
ja hahaha...Åhh...det ordspråket talar för sig själv. ett gott skratt är vad man behöver. Tack Lasse!
2007-03-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ett snällt skratt hoppas jag;)
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP