Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att något kan göra så ont..


Märkning.

Något som gör mer ont än skoskav

efter en fotbollsturnering

och som sätter djupare spår

är brusten kärlek

där man ej kan sätta salva eller plåster på.

 

 

Det är bara brusten kärlek som sätter djupa spår i hjärtat 

det gör inte skoskav

Skoskavet försvinner och man glömmer bort det

men ett brustet hjärta glömmer man aldrig

för det finns ett öppet sår i din stolta själ

som blivit sårat för evigt.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-11-09 05:47



Bookmark and Share


  Azerola
åhh...ja jag känner dina ord här. Det är en märkning för livet och det gör ont. Du får en kram som lättar i alla fall lite. Kram!
2007-03-30

  solomi
Jag vet inget om fotbollsturneringar, men skoskav...och att bli sviken i kärlek...det gör ondare än alla fysiska smärtor, tror jag i alla fall.
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP