Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland undrarar man bara, vill gärna leka med tanken.


Fotboll.


Sitter här och tittar på VM i fotboll, det är för övrigt Brasilien och Turkiet som spelar och det blev Brasiliansk seger med 1 – 0, men jag tycker att det verkar bara så himla tråkigt med 22 man som springer fram och tillbaka om och om igen osv, om och om igen, sparkar och fäller varandra, åhh stackars boll, varför inte bara ge alla spelarna varsin boll..?

oj vad roligt det hade kunnat bli, tänk! 22 bollar, det hade i alla fall minskat alla skador eller hur?? Utom kanske för målvakten, ja tänk alla hörnor, inkast och skott på mål – och då många gånger samtidigt, herre gud! stackars målvakt, ja ja man kan väl få leka med tanken! Om man hade suttit i F.I.F.A och ville göra världsfotbollen roligare och intressantare för alla människor, så hade nog fler tittat på fotboll, och fler spelare hade haft en chans att pröva att göra mål….ha ha det hade i framtiden kunnat se ut så här……


BRASILIEN vs TURKIET
64 - 43




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-11-11 04:47



Bookmark and Share


  Azerola
ja ibland kan tanken sätta fart. Jag förstår din tankegång den är väldigt sprudlande och livlig. ungefär så har jag också tänkt så om fotboll ja målvakten hade verkligen fått press på sig hihi. Mycket genomtänkt Lasse. den fick mig att le.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP