Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pärla

Endast du min vackra pärla kan jämföras med kristaliserat källvatten.

Likt en diamant gnistrar din själ från den allomfattande lyckans källa.

Det ljuset lyckades inte ögats lock dölja för min seende känsla.




Fri vers av Jee Dee
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 17:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
låter som en förälskad ung mans tankar i gröngräset en tidig morgon i juni medan daggen ännu ligger kvar på blommor o blad
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee