Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O - du ärliga, du enkla.

-Å, du ärliga du enkla.

-Ve, du dömmande du styva.

Vik hädan du grymma som tar skratten från min källa.
Se, du blinda som famlat efter natten.
Se dig giva skatten åt de enkla som endast har vatten för dagen att hälla.

Låt dig laddas när du tar ur min källa så du ser hur lyckan världen kan ställa.




Fri vers av Jee Dee
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee