Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givakt

Höstmörk morgonfukt ilar upp och ner längst din ryggradsmärg.

Hårda ord under sträng disiplin fryser dina muskler till is.

Metodiskt invanda rörelser utförs av din kropp.

Tanken är bara ytligt närvarande i din blick.
Den har delvis marcherat vidare till nästa steg.

Ordet GIVAKT sträcker upp din kropp!

Du står still, stel och livlös.




Fri vers av Jee Dee
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 17:45



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
väldigt bra, sätter några tankar i rullning på något sätt.
2006-11-23

  Lasseman VIP
Bra:)
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee