Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror att många kan känna igen sig, kanske speciellt nu när det är litet mörkare litet kallare litet tråkigare litet ensammare och dagarna är så korta.....då kan vissa känslor ta över.


Vissna

Att bara sitta i mörkret med tårar i ögonvråerna och bara längta efter
sammhörighet, ömhet och kärlek-



är som att ha en grön växt
som hur du än vattnar den, sätter den i solen, pratar med den-
så likväl så vissnar den och dör sakta bort uppgivet.



Man kan inte vid liv hålla något som ändå bara vill försvinna
man kan inte förvänta sig blommstrande tider för den som inte ens vill ta
ett skott


man kan inte beskära en stjälk som ändå inte kan stå stollt i den
vajande vinden


man kan inte byta nog många gånger med jord som helst
för den som ändå inte vill stå med bägge fötterna på jorden



utan dom uppgivna sitter bara kvar där i mörkret som en ensam orkide
och bara vissnar bort.




\"Alla växter behöver näring\"






Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-16 02:42



Bookmark and Share


  aol
så sanna ord blev så berörd ha det bra
2007-07-22

  Daniela
Ja, eller också kan man låna en örns vingar ta en flygtur, byta perspektiv, se att ljuset där borta kommer också hit. Hoppetsljus eller våren... ;)
2006-11-25

    eva m h
Det stämmer!
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP