Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte lita på alla, inte ens dom man sett upp till.


Svek

Beundra... och ta åt dig av ros...

men... bli inte för imponerad...

Huggormen kan hugga dig i ryggen.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-11-17 02:55



Bookmark and Share


    Ti-elina
Så sant! När man minst anar det kan någon "hugga en i ryggen",
det gör lika ont var gång man blir sviken av någon man tycker om!
2006-11-27

  Daniela
Lite "Sofokles" känsla i den här, bra :)
2006-11-25

    Porslinsdockan
Förstår precis,själv blev jag ju sviken av min far som du vet och där skulle man ju kunna vänta sg fullständig tillit men icke!Så Huggormen är min far.
Mycket tänkvärt om att man ska vakta sitt sinne.
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP