Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Den vackraste spegelbilden kan ljuga...
Den fulaste spegelbilden kan tala sanning...

Det är endast i andra människors ögon du kan
skapa en bild av dig själv...

Den ärligaste spegelbilden av dig själv
får du genom dina vänners ögon...






Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-17 03:24



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Fu**ing ey så sant (sorry för de knasorden men det är verkligen sant, bra skrivet=))
2006-11-18

  Anders P VIP
eller kanske från dina fienders!!
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP