Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlös själ

 

 

 

Livlös själ,allt känns tomt

en stor saknad fräter

sönder hjärtat.

 

Livet har slutat le som förut,

endast sorg besöker

mina dagar.

 

Och om nätterna hör jag dig ropa

ropa på det som en gång

har varit ditt.

 

Livlös själ söker sin mening,

för att kunna andas igen

känna smaken av lycka.

 

Livlös själ saknar dig !




Fri vers av Manal
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-11-17 18:56



Bookmark and Share


  Rozhan
Vackert sorgligt - du förmedlar den tunga saknaden så väll & man blir så rörd av dina sorgliga reflektioner som du insiminerar i dina ord! Så... sorgligt vackert bara!
2006-12-13

  * Ammi *
vackert!! sorg är så bedövande, så frätande, du beskriver det bra!
2006-11-20

  Lilla My* VIP
Mycket stark text Manal!
2006-11-17

    Fatima
Vemodigt och starkt skrivet, bra förmedlat.
2006-11-17

  Laijza
Fint, sogset. Skippa punkterna.
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal