Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom dansar på krossat glas

 

 

En ryckig vals

som går mot sitt slut

Med sänkt blick

och pannan lutad

mot hans axel

Tårar som färgats röda

av för utdragen smärta

faller

mot nakna fötter

Båda håller

krampaktigt i den

andra

Faller en

så faller båda

Gårdagens

blodiga fotsulor

trampar på

utan känsel

Bedövade av

dansen

båda bjudit upp till

somnar deras kroppar snart

och sjunker in

och ihop

och ut ur medvetandet

 

där ingen kan klandras

eller behöver stå till svars

för att dom inte försökte

älska mer än dom kunde dansa

 




Fri vers av Howlit
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-11-18 07:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket gripande text det här...fantasi blandas med tyngd...enormt bra!
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit