Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa till Mig


Du sa till mig
att jag kunde lita på dig.
Att du nu har ångrat dig
och aldrig mer ska ljuga.

Du sa till mig
att det är mig du älskar.
Att jag är din eviga kärlek
och ingen annan.

Du sa till mig
att jag var din bästa vän.
Att jag är den du litar på
och därför aldrig kan såra.

Du sa till mig
att du alltid skulle finnas för mig.
Att du alltid skulle ställa upp
och torka tårarna.

Men vet du vad
alla ord var en stor lögn.
Du menade precis ingenting
jag var bara en liten lek.




Fri vers av Manal
Läst 372 gånger
Publicerad 2004-12-16 23:35



Bookmark and Share


  karenina VIP
ord jag känner igen mig i. ord som gör ont. sanningen gör ont att möta när man trott något helt annat. bra skrivet!
2004-12-18

    TheWhiteRaven
underbar =)
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal