Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk

Bekanta- Är som räkningar,
man blir alldrig av med dom
dom blir bara fler och fler...

Kompisar- Är som löningen,
dom bara blir mindre och mindre
och till sist försvinner...

goda grannar- Är som fackföreningsavgifterna,
du bara ger och ger och ger
men du har ingen nytta av dom...

Men Riktiga vänner- Är som nogger glass,
den blir bara godare och godare
ju närmare dess mitt man kommer.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-11-22 06:05



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbara liknelser! :)
2006-12-21

  Azerola
Otroligt talande text. Hur bra som helst.
Åhh....det var längesen jag åt en nogger
mmm....känner smaken i munnen. Tack
2006-11-23

    Ti-elina
Haha! Bra jämförelse med goda vänner och god glass!
2006-11-22

  Tärningen är kastad
Kan inte beskrivas bättre.
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP