Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en Najad i Kärlekens bad

 

 

Du låter mig stilla

Sjunka ner i tillitens trygga

Skumbad

Av mjuka ögonblick

 

Varsamt

Tvättar ditt leende bort all tvekan

Och sorg

Från min värkande varelse

 

Med dina ord av ömhet

Lyfter du mig upp

Torkar mitt livs alla kylfuktiga tårar

I ett enda andetags fläkt

 

För att sedan klä mig i din varma

Av kärleksdoft vackert vävda

Andedräkt

 

 

 

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 726 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-24 17:01



Bookmark and Share


  aol
jag blir rörd
2007-06-21

  mb74
fin fint:)),låter som kärleken har satt sitt spår där:))
2006-12-07

  småbusig
Märker att du är ohjälpligt fast i kärlekens töcken vilket förklarar din rubrik ;)
VISST ÄR
Najtråd - Används för fastsättning av armering
JAG LUSTIG *SMILE*
Att naja - Sätta fast armeringsjärn med hjälp av najtråd
KRAAAAAAAM
Najad - Att vara fast (med hjälp av najtråd)
2006-12-07

  Pulsatilla
Jepp! Du fotografera - Jag diktera! ;}
2006-12-05

    ej medlem längre
Och den snygga bilden har JAG tagit! ;P
2006-12-04

  småbusig
ler med dig och all den lycka du förtjänar så mycket... kram darlingen
2006-11-25

  prinscess VIP
den här var mycket vacker
2006-11-25

  Anders P VIP
ibland tror jag vi badar i badkaret av längtan tillbaka till moderlivet.
2006-11-24

    Cajsa
Jättefint skrivet, kram
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla