Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonlös



Kanske föddes du vid
min ögonfrans

eller

sjöng dig till liv intill
mitt öra


jag tog aldrig några minnen

bara

ditt leende på mina läppar




Fri vers av frostyran
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-11-24 17:34



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Tycker om ditt att skriva..dina ord tilltalar.
2006-11-24

    Vildrosen
En stämningsfull dikt med vackert uttryck!
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran