Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys

Gryningens ärkeängel
med makten i sin hand

Befallde
en gåva till solen

Lys!

ännu en dag
stråla kärlek och värme




Fri vers av Syrak
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-11-26 22:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ljuvligt vackra rader...ärkeängeln lyfter sina vingar och svävar genom solens varma ljus!!!
2006-12-22

  Micael Axelsson
Varmt.. varmt når känslan in.

Vackra bildbetydelser ges av dina ord.
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Syrak