Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motorvägens puls

 

 

Vid motorvägens påfart

lämnade hon sin själ

 

Hon kände . . .

 

hur hennes själ förvandlades

till asfalten där bilarna

 

Passerar förbi. . .

 

och kände pulsen

motorvägens puls

 

blev ett med motorvägens asfalt

 

och hörde alla dessa röster

kände alla dessa känslor

tvivel, sorg, glädje, förväntan, ängsla

 

tankegångar som lämnar

 sina känslospår efter sig

 

Varje spår varje känslospår ledde henne

till mänsklighetens avgrund

 

Ändamålet var alltid detsamma

 

den gyllene piedestalen mitt i det svarta havet

där alla själar badar men så fort de når piedestalen

 

vågorna sveper och kastar dem in i . . .

                           . . .livets accelererande spiralfjäder

 

Jag följde längtans känslospår

och flög ovanför den gyllene piedestalen

där såg jag vad som fanns på piedestalen

 

En gyllene bok med rubrik:

                                
                                           Perfektions intet




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 574 gånger
Publicerad 2006-12-15 11:04



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Jaa.

fina tankar du har!
2007-03-09

  Lilla trollet
Säger bara ett ord ; Djuphet..
2007-01-15

    Syrak
Den här är riktigt bra, gillade slut rubriken.
2006-12-15

  Lars Granlöf
Klokt... Du är vis.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman