Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre öga

Förenklad klichetänkande
blindgång i förnimmelse,

jag öppnade mitt inre öga
som såg in och ut i det djupa

summan 0ch kvoten
av skuggans villkor.




Fri vers av Syrak
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-11-27 16:09



Bookmark and Share


    Mejja
Denna gillar jag verkligen! den har DET!!!
2006-12-15

  Dilsewat
utmärkt, gillar slutet som bara trycks upp...
2006-11-30

    Bodil Sandberg
Vad det inre ögat fångar i sin pupill måste man absolut bejaka....snyggt som busen>!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Syrak