Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort hyllning för att träden finns.


Livet i vår natur.


Likt vinden vajar du.
Samlar kraft från jorden djup.

Du skuggar vår dal och föder vår luft.
Du samlar ditt vatten och visar oss liv.

Likt vinden vajar du.
Samlar kraft från jorden djup.

Du lever med årstiderna och färgar vår syn.
Du talar med sus och dansar med luft.

Likt vinden vajar du.
Samlar kraft från jorden djup.

Du spränger sten och klättrar på berg.
Du klagar sällan fast du bara står.

Likt vinden vajar du.
Samlar kraft från jordens djup.

Likt oss trivs du bäst i solens ljus.
Likt oss har du din familj och släkt.

Likt vinden vajar du.
Samlar kraft från jordens djup.

Likt oss har ditt liv cykler och en gräns.
Likt oss blir du brokigare med tidens tand.

Likt vinden vajar du.
Samlar kraft från jordens djup.




Fri vers av Jee Dee
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-12-03 21:50



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En väldigt skön och fin hyllning till våra träd, naturens noter som ibland spelar dom finaste symfonier i vinden. tack =)
2006-12-09

  Annika Gustafsson
underbar, livgivande o enkel i sin mening
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee