Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
också en gammal goding



Natthaiku

Låt mig få andas
in alla dessa dofter
som natten bjuder




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-12-04 11:05



Bookmark and Share


  AndersN
rak, enkel och kan varieras i oändlighet
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon