Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm


Vet du vad mitt hjärta
jag drömde om dig inatt.
Jo det är sant,
du var med i min dröm.

Jag drömde om den där dagen,
då vi höll hand.
Den dagen då du plockade mig
en vacker rosa blomma.

Du minns väl den där dagen
då vi var på bergen.
Då vi gick på en promenad
längs vattenfallen.

I min dröm var jag lycklig
för inga tårar fälldes.
Jag skrattade,log
och höll om din hand.

Du besökte min drömvärld
och du finns i mina tankar än.
Dina ord är ristade
i mitt hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 278 gånger
Publicerad 2004-12-26 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal